Tractor Pulling Hoeven

Zondag 30 juni werdd in Hoeven gereden voor de NTTO National sectie. Alle klassen van deze sectie waren aanwezig, met aanvulling van de Two Wheel Drives uit de Grand National. Grote verbetering voor de teams was een baan die voldoende grip bood en daardoor tractoren mooi in de ketting hingen.

Light Compact Diesel

In de Light Compact Diesel kon Luc de Rooij geen potten breken met zijn O’Blixum. Lasse van der Vorm deed het met Idefix een stuk beter en grossiert momenteel in tweede plaatsen. In Hoeven was dit niet anders en eindigde Lasse achter Tiny Rascal.

# TRACTOR RUN 1 FINALE
1 Tiny Rascal F.P. F.P.
3 Blue Power 88,05 69,65
2 Idefix F.P. 82,24
4 Topspin 84,29 69,63
5 O’Blixum 77,26

Light Modified
In de Light Modifieds had Road Runner de proeftrek en kwam nogmaals aan de start en helaas werd het beide runs niks. Thijs van de Riet was na een jaar afwezigheid terug met ’t Smidje en hoe? Een keurige run van bijna 85 meter leverde hem een zesde plek op. Na twee mindere wedstrijden was Hoeven de ommekeer voor het Asterix team. Een keurige Full Pull werd genoteerd. In de finale van vijf reed de machine uit Fijnaart naar de overwinning, omdat Paul Liefooghe zijn Mad Max stage V op 100,25 meter buiten de baan parkeerde. Asterix werd gevolgd door Hot Art en Herbie.

# TRACTOR RUN 1 FINALE
Road Runner 12,37
‘t Smidje 84,34
1Asterix F.P. 93,88
2Hot Art F.P.90,25
3Herbie F.P.71,95
Mad Max Stage V (B) F.P.Diskw.
4


DeJongSpecial

F.P.
48,49

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *