Aagtekerke & Cadzand

Op zaterdag 20 juli werd er voor de NTTO punten gereden op twee locaties in Zeeland. De National en Farmstocks mochten aanhaken in Aagtekerke en 80 kilometer verderop reden de Grand National machines aanhaken in Cadzand-Bad.

In de Light Modified II (National) mocht Paul Liefooghe de sleepwagen testen met zijn Mad Max stage V (B). Een strakke run bracht de machine tot 107.29 meter. Een afstand waar niemand meer aan kon tippen. Henk Endepoel reed met Asterix naar een keurige tweede plek, gevolgd door Road Runner. DeJongSpecial eindigde net naast het podium en ’t Smidje van Thijs van de Riet werd laatste met iets meer dan 30 meter.

Uitslag Light Modified II – Aagtekerke (officieel)

Supersport 3,6 ton (topniveau)
In deze Farmstock klasse ging de winst naar West-Brabant. Om precies te zijn nam Stef Buiks de grootste beker mee naar Rijsbergen. Blue Tiger en De Groene Aardbei kwamen flinke meters tekort op de trekker uit de Zundertse gemeente. Michaël Raats uit Achtmaal kwam met zijn Our Dream niet aan de start.

Uitslag 3,6 ton Supersport (top) – Aagtekerke (onofficieel)

Light Modified I – Cadzand
De proeftrek in deze klasse kwam op naam van thuisrijder Russian Roulette XL die geen finale afstand wegzette. Woody Woodpecker reed ook geen afstand over de 100 meter. De enigste twee die dat deden waren Berrie Boer met Wicked Screamer en Izaak Luteijn met Russian Roulette XL, die zijn proeftrek op geslaagde wijze over deed. In de finale won Wicked Screamer met 33 centimeter verschil van Russian Roulette XL. Woody Woodpecker werd derde.

Uitslag Light Modified I – Cadzand (onofficieel)

Superstocks – Cadzand
Ook hier twee thuisrijders genaamd All or Nothing en Interaction 2.0. Uit West-Brabant kwamen Jeffrey van der Waal met Maximum Risk (Etten-Leur) en Linda Oomen met Terminator (Sprundel) aan de start. Maximum Risk kwam in de eerste poging niet uit de startblokken en werd er gestopt voor de 30 meter. In de herkansing werd een mooie full pull gehaald. Linda Oomen kwam met haar Terminator tot een 104 meter. In de finale kwam Maximum Risk over de 100 meter tot stilstand en pakte na de afwezigheid in Putten weer de volle 20 punten. Sjors Zeinstra reed zijn Newborn Deere naar de tweede plek gevolgd door een gedeelde derde plek van All or Nothing en Terminator.

Uitslag Superstocks – Cadzand (onofficieel)

Diverse teams uit de Prostocks I reden een demo in het Deense Hygum. Zodra hiervan de uitslagen bekend van zijn, kan je die hier terug vinden.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *