Eindbalans seizoen 2019

Met komend weekend nog een wedstrijd op de agenda, komt seizoen 2019 tot een einde.

Grand National:
De tractoren uit de Grand National hebben het seizoen na Alphen erop zitten. Het Rocky team uit Hoeven heeft na het bouwen van een nieuwe tractor, een keurige tweede plaats behaald in het eindklassement van de Prostock I. In de Light Modified I eindigde Woody Woodpecker uit Rijsbergen als derde. The Matrix uit Hoeven, eindigde als laatste, maar dat komt omdat zij maar een wedstrijd hebben gereden. Team van der Waal uit Etten-Leur, had een lastig seizoen. Ook zij hadden een nieuwe Maximum Risk gebouwd en het was een zo-zo seizoen. Zij eindigden in het klassement in de middenmoot op plaats 7.

National/Farmstocks:
De Light Compact Diesels zijn klaar met hun seizoen. Idefix bleek toch sterker dan O’Blixum. Zij eindigden op respectievelijk op de plaatsen drie en vier. De Light Modified II en Farmstocks rijden in Halsteren de laatste wedstrijd.

Pulling Update 2019 en 2020:
Afgelopen seizoen zijn wij weer op verschillende wedstrijden geweest. Helaas kunnen wij tot op heden deze wedstrijden niet laten zien. Reden hiervoor is dat wij in gesprek zijn/gaan met de NTTO. Gelukkig staan we er beiden in met dezelfde passie voor de sport. Kortom wordt vervolgd.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *