Coronavirus legt tractorpulling seizoen (tijdelijk) stil.

Buiten het amateurvoetbal en andere sporten, ligt ook het tractorpulling seizoen plat. Tot 1 juni zijn diverse evenementen in de Grand National, National, Farmstock en Trucks afgelast door het coronavirus.

Voor de meeste teams uit West-Brabant zou het seizoen beginnen op 2 mei in Oud Gastel gevolgd door wedstrijden in Langedijk en Loerbeek. Deze week werd tevens bekend dat de wedstrijd begin augustus in Lochem voor Grand National en Bakel voor National eind augustus al gecanceld zijn vanwege de risico’s op meerdere vlakken. Vele organisaties weten niet hoe het er na 1 juni voor staat, en blazen nu voor alle veiligheid voor de mens hun evenement af. 

Ook de EuroCup wedstrijden in Füchtorf (D) en Bernay (F) zijn afgelast. In Denemarken worden grote evenementen afgeblazen tot 1 september. Dit kan gaan betekenen dat de wedstrijd in Brande ook wordt gecanceld.

Voor meer info kijk je op:
www.ntto.nl
www.tractorpulling.com of
www.pullingupdate.nl

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *